Armeens projectkoor Tsirani tsar

Een Amsterdams koor met een Armeens geluid

Op zaterdagavond 13 april 2024 presenteert Armeens koor en ensemble Tsirani tsar in de Remonstrantse kerk in Haarlem haar programma "Kleuren van Armenië".

Lyrische liederen, en passievolle dansliederen – het komt allemaal voorbij in dit kaleidoscopische programma. Tsirani tsar neemt het publiek mee op een muzikale reis door het Armenië van toen en van nu. Van het koninkrijk Cilicië aan de middellandse zee naar de huidige hoofdstad Jerevan, van de vlaktes van Muš naar de top van de heilige berg Ararat. Het dierbare vaderland wordt bezongen, en natuurlijk ook de liefde - en als het even kan tegelijkertijd. De liederen worden afwisselend uitgevoerd door het hele koor, kleine groepen, en/of met diverse solisten. Een kleurrijk geheel!

Tsirani tsar is in 2022 opgericht door dirigent Ivo Boswijk in samenwerking met de Armeense qanûn-virtuoos Ruzanna Hakobian. Het koor bestaat uit 26 geschoolde amateurzangers en semi-professionals en wordt behalve op qanûn begeleid door gitaar, diverse blaasinstrumenten, percussie en contrabas.

Wat:          Kleuren van Armenië
Wie:          Koor en ensemble Tsirani tsar
Wanneer: zaterdagavond 13 april 2024, aanvang 20:15 uur (zaal open 19:30 uur)
Waar:       Remonstrantse kerk, Oranjekade 1, 2011 VC Haarlem

U kunt hier via een link kaarten bestellen in onze webshop: 13-04-2024 Haarlem

Of scan deze QR code:

 


Nieuwsbrief

 

Aanmelden nieuwsbrief
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram